Řízky s obměnou

1. září 2011 v 7:43 | Dick |  Kuchyň
Potřebné přísady
Naplátkované vepřové kotlety, sůl, pepř, vejce, mouk, corn flakes lupínky, tuk na smažení
Postup přípravy
Řízky klasickým způsobem nakrojíme, naklepeme a po obou stranách okořeníme.
Běžně je obalíme v hladké mouce a rozšlehaném vajíčku. Místo strouhanky použijeme corn flakes lupínky, nebo bramborové chipsy. Ty ovšem předem trochu "rozbijeme". (Na fotu kukuřičné corn flakes.)
Takto připravené řízky smažíme na rozpáleném tuku.
Podáváme k obědu s různě upravenými bramborami, nebo jako svačinu či večeři s chlebem. Nevynecháme zeleninovou oblohu.
Dobrou chuť.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Romi | E-mail | Web | 2. září 2011 v 20:18 | Reagovat

Dala bych si:)

2 RichardBach | E-mail | Web | 18. září 2011 v 6:30 | Reagovat

Nejsou špatné, ale klasika je klasika... :o)
Opatruj se. M.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama