Vepřový plátek s paprikou

30. října 2009 v 12:52 | Dick |  Kuchyň
Potřebné přísady
vepřové plátky, sůl, pepř, paprika, cibule, česnek
Postup přípravy
Drobně pokrájenou cibuli a česnek zpěníme na tuku. Na obrázku je pod cibulí vyškvařený špek.
Cibule
Mezitím si očistíme a naplátkujeme maso. To naklepeme a podle chuti okořeníme.
maso
Maso po obou stranách opečeme a poté podlijeme trochou vody. Asi tak deci.
Pod pokličkou maso dusíme.
Udušené
Když je skoro měkké přidáme hrubě pokrájenou papriku. Hezčí je sytě červená, nebo oranžová - bohužel neurodilo se. Čím více papriky tím lépe. Já použila 3 velké a řekla bych, že to je skoro málo.
paprika
Podáváme s vařenou rýží, nebo třeba pohankovou rýží, či různě upravenými brambory.
Hotovo
Dobrou chuť.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama