Tvarohové řezy

15. září 2009 v 12:34 | Dick |  Kuchyň
Potřebné přísady
40 dkg hladké mouky, 15 dkg cukru, 230 dkg tuku, 2 celá vejce, 1 PrDoPe
50 dkg tvarohu, 2 vejce, 0,5 l mléka, vanilkový puding, 15 dkg cukru, v rumu namočené rozinky
Postup přípravy
Připravíme si ingredience na těsto. Tuk rozkouskujeme, aby se lépe zpracovával.
suroviny
Zpracujeme v těsto.
Těsto
To přeneseme na máslem vymazaný pekáček. Utvoříme vysoký okraj.
Plech
Připravíme si nádivku a to tak, že ušleháme tvaroh s vejci a cukrem.
suroviny
Po částech zašleháváme mléko a puding. Puding jakože prášek, nikoli uvařený pokrm. Nalijete-li si rovnou všechno mléko, tak vám to půjde valmi špatně míchat.
Tvaroh
Směs konzistence hustého mléka vylijeme na těsto do pekáčku. Můžeme přidat rozinky. Ty není dobré zamíchávat v míse, nýbrž posypat na plechu, Protože se slejou na jedno místo.
Plech
Upečeme v mírné troubě. Na 150 stupňů tak 40 minut. Poznáme podle vůně a zlatavých okrajů.
upečená
Po vychladnutí krájíme na řezy, které můžeme sypat moučkovým cukrem. Ale raději předem ochutnejte, moučník je dost sladký.
Tvarohové řezy
Dobrou chuť.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama