Vepřové na hořčici

28. srpna 2009 v 12:37 | Dick |  Kuchyň
Potřebné přísady
1 kg vepřové pečeně, 0,5 kg cibule, palice česneku, malý kelímek hořčice (kremžská je lepší), lžíce oleje, sůl, pepř
Postup přípravy
Den předem maso omyjeme, očistíme a nakrájíme. Děláme-li plátky, tak i naklepeme. Nasolíme, napepříme a potřeme hořčicí. Kremžskou jsem nezkoušela.
maso
Vložíme do pánvičky, která má dobře těsnící pokličku a kterou můžeme péci v troubě. Navršíme krájenou cibuli. Může být nahrubo. Dáme přes noc uležet do ledničky.
Tak jak je zprudka opečeme.
hořčice
Zalijeme asi půl litrem horké vody - aby se suroviny zbytečně nezchladily. Dobře zakryjeme a dáme péci do trouby. Při 220° asi hodinu. Dokud není maso měkké.
vypečené
Podáváme s bramborem, rýží...
Vepřové na hořčici
Dobrou chuť.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kikina | Web | 28. srpna 2009 v 12:48 | Reagovat

fůj máš hnusej blog :! chce se mi stoho zvracet :!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama